Quirin Scheele
Salesmanager B2B

qscheele@vbku.nl 06 - 27 745 494

Maatwerk

Een boek op maat is meer dan alleen een boek in een ander jasje steken. Maatwerkboeken zijn perfect inzetbaar als verrassend cadeau. VBK heeft een breed en inspirerend assortiment aan non-fictieboeken die perfect in te zetten zijn als kerst- of relatiegeschenk en/of ter ondersteuning van een marketingcampagne.

Boek op maat met kleine aanpassingen

Soms past het gewenste boek precies bij uw wensen, maar wilt u toch een persoonlijk tintje toevoegen. Dit kan gemakkelijk door het toevoegen van een eigen voorwoord en/of logo vanuit uw bedrijf of merk. De mogelijkheden hangen af van de gewenste titel en de aantallen.

Een compleet maatwerkboek

Wilt u een boek volledig op maat? Dat kan ook! Een boek op maat kan op verschillende manieren worden aangepakt, en vaak combineren onze klanten content van onze boeken met hun eigen toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk kookboek met recepten van onze topchefs gecombineerd met lievelingsrecepten van uw personeel of relaties.

Geen boek over het gewenste thema?

Dan maken we die! We werken elke dag samen met meer dan 350 professionals aan boeken van de hoogste kwaliteit. We hebben het allemaal in huis; conceptmakers, redacteuren, video- en fotografen, vormgevers, marketeers en meer.

Op zoek naar een specifiek concept?