Vacatures

Werken bij VBK.

Een wereld met eindeloos veel kansen. Mensen maken ons bedrijf. Want het zijn onze medewerkers die onze auteurs begeleiden en ervoor zorgen dat hun creaties – in welke vorm dan ook – de weg naar de lezer vinden.

Bekijk onze vacatures

Werken bij VBK

Auteurs en lezers staan centraal bij alles wat we doen. Onze belangrijkste doelen zijn auteurs helpen om hun mooie en/of interessante verhalen te vertellen. En ervoor zorgen dat die verhalen de lezer bereiken én verrijken.

Wij geloven in het papieren boek. Maar tegelijkertijd volgen we alle (digitale) veranderingen en vernieuwingen op de voet, zodat we onze auteurs en lezers er nog beter mee kunnen bedienen. Dat leidt tot allerlei nieuwe producten en diensten. Een lifestyle boek in combinatie met een online coachingsprogramma, online communities zoals Puurvandaag.nl en Inspirerendleven.nl en een houthakkersfestival waar we boeken verkopen. En de veranderingen zullen blijven komen: verdere digitalisering, nieuwe abonnementsvormen, big data en internationalisering, om er maar een paar te noemen.

Mensen maken ons bedrijf. Want het zijn onze medewerkers die onze auteurs begeleiden en ervoor zorgen dat hun creaties – in welke vorm dan ook – de weg naar de lezer vinden. We zijn gedreven, ondernemend, creatief, breed geïnteresseerd en ontwikkelen onszelf voortdurend. Medewerkers (ook degenen die ons bedrijf verlaten) roemen de vrijheid die ze bij ons krijgen en de persoonlijke ontwikkeling die mogelijk is. We drinken regelmatig een borrel om onze successen te vieren.

Wij hebben al meer dan 100 jaar een leidende positie in de boekenbranche. En we zijn van plan er nog minstens 100 jaar aan vast te plakken. Help jij ons bedrijf verder? Kijk in het vacatureoverzicht of we een baan hebben die bij jou past. Ga naar stageplekken als je een stageplek zoekt