Meer weten over het gebruik van eigen content in een boek? Informeer dan bij:

Quirin Scheele
Salesmanager B2B

qscheele@vbku.nl 06 - 27 745 494

Boek in opdracht

Bij VBK werken we regelmatig samen met grote merken die op zoek zijn naar een boek dat meer omvat dan enkele persoonlijke elementen. Wilt u meer dan een bestaand boek op maat? Hebt u content dat u graag in een boek zou willen bundelen en een groot eigen afzetkanaal? Bij VBK bieden we de mogelijkheid om in samenwerking een geheel nieuw boek te ontwikkelen.

Wanneer een boek in opdracht?

Soms is maatwerk met bestaande content niet genoeg, of bezit een klant een groot afzetkanaal en een schat aan eigen content. In sommige gevallen maken we in samenwerking met onze uitgeverijen een boek in opdracht. Bij VBK werken we dagelijks met vele experts die u helpen van conceptontwikkeling, redactie en vormgeving tot het eindproduct: een prachtig gedrukt boek, helemaal in lijn met uw eigen branding.

Soms komt het initiatief vanuit de klant zelf, maar we dragen ook regelmatig namens VBK een concept bij een klant aan. Lees bijvoorbeeld over hoe de web content van EasyToys werd verwerkt tot twee unieke boeken, geheel in lijn met hun uitgesproken en herkenbare stijl en doelstelling.