Meer weten over wederverkoop en de inkoopvoorwaarden? Neem contact met ons op!

Evi Boel
Trafficmanager B2B

eboel@vbku.nl 06 - 27 848 864

Wederverkoop

Wilt u onze boeken inkopen? Dan denken we graag met u mee, want we snappen dat een breed aanbod als dat van ons de keuze ook lastiger maakt. Aan de hand van uw wensen, uw assortiment en doelgroep kijken we met u naar bijpassende boeken van onze verschillende uitgeverijen.

Hebt u een eigen (online) winkel en wilt u het assortiment uitbreiden met mooie en leuke cadeauboeken? VBK uitgeversgroep bestaat uit meerdere fictie- en non fictie uitgeverijen en heeft hierdoor een breed assortiment boeken met voor ieder wat wils. Van de lekkerste kookboeken van topchefs als Jamie Oliver, de mooiste reisboeken van Lonely Planet tot de liefste prentenboeken.

Boeken inkopen afgestemd op uw assortiment en doelgroep

Daarnaast houden we u graag op de hoogte van de nieuwe (top)titels die bij ons verschijnen. Dit kan zowel via persoonlijk advies, als via onze b2b-nieuwsbrief waarin we bijna wekelijks onze nieuwe cadeauboeken onder de aandacht brengen. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan door te mailen naar sales@vbku.nl.

Brochures

Voor een voorproefje van ons assortiment kunt u hieronder onze brochure bekijken. Hierin verzamelen we twee keer per jaar de nieuwste cadeauboeken.