Ook een speciale uitgave van een van onze boeken? Neem dan contact op met onze accountmanager!

Quirin Scheele
Salesmanager B2B

qscheele@vbku.nl 06 - 27 745 494

Maatwerk

Koken op maat met ZorgSaam

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is specialist in zorg in de regio Zeeuws-Vlaanderen en werkt hard samen om hun patiënten en cliënten de beste zorg te bieden. Om hun medewerkers en vrijwilligers te bedanken, zocht ZorgSaam een mooi kerstgeschenk. We maakten voor hen een kookboek op maat; van het concept en de vormgeving tot het gedrukte boek.

Als onderdeel van een kerstpakket, wat was samengesteld bij Trendz kadomakers, zocht ZorgSaam nog een extra item voor haar medewerkers. Dit moest passen bij de organisatie, maar had zeker ook een persoonlijk tintje nodig. Trendz bracht ze met ons in contact, waar accountmanager Quirin Scheele het perfecte geschenk ontwikkelde op basis van de visie van de zorggroep.

Het resultaat was een kookboek met niet alleen recepten die pasten bij de kernwaarden van ZorgSaam, maar ook interviews met medewerkers, een voorwoord van de directeur, en heerlijke recepten van eigen medewerkers. Zo werd dit kookboek niet alleen een mooi kerstcadeau, maar ook een prachtige persoonlijke herinnering aan de organisatie en haar medewerkers.

 

Margaret Lafort-de Cock, communicatieadviseur ZorgSaam Zorggroep, over het boek en de samenwerking: “ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen heeft een eigen kookboek laten maken met als titel Lekker VoedSaam. Dit boek geven we in 2019 als kerstgeschenk aan onze medewerkers en vrijwilligers. In het boek staan gezonde en lekkere recepten die bijdragen aan de invulling van onze kernwaarde ‘Vitaliteit’. In het boek staan verder interviews en recepten van ZorgSaam-medewerkers. De uitgever heeft geadviseerd bij de keuze van de recepten. Zij hebben hier een voorstel voor uitgewerkt, wat wij konden aanvullen of aanpassen. De recepten passen bij de streek en bij onze Bourgondische cultuur. Het resultaat is een echt “eigen” boek van ZorgSaam geworden, waar wij trots op zijn.