Contactgegevens Zomer & Keuning

Herculesplein 96
3584 AA Utrecht
www.zomerenkeuning.nl/

info@zomerenkeuning.nl

Uitgeverijdetail

Zomer & Keuning

Uitgeverij Zomer & Keuning is gespecialiseerd in populaire fictie. Zomer & Keuning bestaat uit de abonneeseries met familie- en streekromans, en die van de feelgood, YA+ en new adult.

Het fonds van Zomer & Keuning bestaat voor het grootste gedeelte uit oorspronkelijk Nederlandstalige werken. De Romanserie en Citerreeks zijn een vaste waarde met een jaarlijks boekenprogramma van ruim 20 nieuwe romans. Auteurs als Gerda van Wageningen, Olga van der Meer, Martin Scherstra, Thea Zoeteman en vele andere bekende namen publiceren er met regelmaat hun nieuwste romans.

De lijn vertaalde fictie, met bekende auteurs als Jennifer L. Armentrout, Colleen Hoover en Rebecca Yarros, is verder uitgebreid met onder andere Roni Loren, Nicola May en Holly Martin. Nieuw in de vertaalde fictie is de regenbooglijn met LGBTQ+-titels van onder meer Casey McQuiston en Alexis Hall. Naast de vertalingen van feelgood-, YA+ en NA-series publiceert Z&K Nederlands talent zoals Marina Folkers, Chantal Claassen en Isabelle Paz Soldan.