Contactgegevens VBK Lab

Herculesplein 96
3584AA Utrecht

Uitgeverijdetail

VBK Lab

VBK lab is het nieuwe digitale imprint van VBK uitgevers. VBKlab geeft een antwoord op de groeiende vraag naar digitale content voor de actieve mediaconsument van nu.

VBK lab biedt eigentijdse series van hoge kwaliteit voor lezers en luisteraars die midden in het leven staan en graag genieten van verhalen in verschillende vormen op verschillende momenten.

Door een strategische samenwerking tussen VBK lab en Bookchoice, VBK’s eigen digitale boekenclub, worden nieuwe auteurs en series direct gelanceerd in een zeer gerichte en zeer betrokken en lezersgroep. Het ledenbestand van Bookchoice bestaat uit enkele tienduizenden actieve lezers en luisteraars.

Met VBK lab wordt het traditionele uitgeefproces opnieuw vormgegeven. VBK lab uitgaven verschijnen exclusief als ebook en audiobook en spelen in op de marktontwikkeling en leestrends bij alle grote digitale afnemers, waarbij Bookchoice een exclusieve positie heeft in de eerste maanden vanaf publicatie.

De ambitie van VBK lab is om auteurs en series te ontwikkelen op thema en concept en dit concept in verschillende vormen te presenteren aan de consument. In eerste instantie digitaal waarbij een papieren editie en bewerkingen in andere vormen op termijn, worden meegenomen in een overkoepelend uitgeefplan.