Contactgegevens Luitingh-Sijthoff

Oostenburgervoorstraat 168
1018 MR Amsterdam
www.lsamsterdam.nl/

Uitgeverijdetail

Luitingh-Sijthoff

Wij geloven in de kracht van verhalen. Verhalen in elke vorm, voor iedereen: een kleurrijk prentenboek, een zinderende thriller, een audioroman om bij weg te dromen, een non-fictieboek dat troost biedt, een creatief boek vol ideeën of een podcast die je inspireert.  

 
Wij zijn altijd en overal op zoek naar de beste verhalen voor onze lezers en we doen er alles aan om een groot publiek te bereiken voor onze auteurs. Met aandacht en sprankelende campagnes vallen we op. We vinden teamspirit erg belangrijk en houden het graag persoonlijk. We maken het zware licht en nemen het lichte serieus.  
 

We zijn trots op onze uitgeverij en haar rijke historie – Luitingh-Sijthoff is in 1989 ontstaan door een fusie tussen A.W. Sijthoff’s Uitgeversmaatschappij (1851) en uitgeverij Luitingh (1947) –, en vandaag de dag geven wij in alle vormen – op papier, digitaal, in audio – de mooiste verhalen uit. Dan Brown, George R.R. Martin, Samuel Bjørk, Anya Niewierra, Frits Spits, Karin Bloemen, Jill Mansell, Jenny Colgan, Manon Sikkel, Kevin Hassing en vele andere toonaangevende schrijvers horen bij ons uitgeefhuis.  

 

Altijd een verhaal voor jou. Uitgegeven door Luitingh-Sijthoff