Manuscript inleveren

Heeft u een manuscript geschreven dat volgens u goed bij ons past, dan beoordelen we dat graag. Op deze pagina leest u hoe u het ons ter beoordeling kunt voorleggen.

Procedure inzenden manuscript

Selecteer een representatief deel (circa vijftig pagina’s) en schrijf een synopsis van het hele manuscript. Naast NAW-gegevens graag ook een omschrijving van het volgende:

  1. Een korte biografie;
  2. Wat dit manuscript onderscheidt van andere boeken over een vergelijkbaar onderwerp;
  3. Afzet- en pr-mogelijkheden die u mogelijk zelf heeft, en welke dat zijn (bijvoorbeeld via uw eigen netwerk of bedrijf, lezingen, enzovoort).

Stuur deze informatie digitaal via de onderstaande link (of stuur een e-mail naar manuscripten@uitgeverijtenhave.nl. Vermeld in de onderwerpregel de titel van het manuscript.

STUUR MANUSCRIPT

Manuscripten die op een andere wijze worden ingestuurd, nemen wij niet in behandeling. Wij zijn niet aansprakelijk voor manuscripten die zoekraken.

Vervolg

Bij ontvangst sturen wij u een bevestiging. Vervolgens beoordeelt de uitgever of acquirerend redacteur het manuscript. Dit kan geruime tijd duren. Indien de beoordeling positief is, dan ontvangt u een uitnodiging voor een gesprek. Indien negatief, dan ontvangt u een afwijzing. We corresponderen niet over de redenen voor afwijzing.

Over Ten Have

Uitgeverij Ten Have maakt boeken over de veelvormige wijze waarop wij onze levens leiden en zouden kunnen leiden. Ze kunnen geschreven zijn door filosofen, psychologen, religiewetenschappers, kunstenaars en inspirerende mensen van wie het levensverhaal gehoord moet worden. Al meer dan 185 jaar lang richt Ten Have zich op het uitgeven van boeken die betekenis geven aan ons leven. Door prikkelende filosofie en doorleefde inzichten te bieden, wil Ten Have een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van de mens en de wereld.

Ten Have geeft geen dichtbundels uit van niet-gevestigde auteurs.