Manuscript inleveren

Manuscripten zijn van harte welkom bij ons. Wij raden u echter aan om eerst goed ons fonds te bekijken voordat u uw manuscript naar ons toestuurt.

Richtlijnen voor het insturen van manuscripten

Richtlijnen voor het insturen van illustraties

Luitingh-Sijthoff ontvangt graag voorbeelden van uw illustratiewerk, bij voorkeur in de vorm van een portfolio bestaande uit (kleur)kopieën of een link naar uw website waarop voorbeelden van uw werk zijn te vinden. Stuur liever geen originelen. Wij zullen uw werk in dossier houden als we vinden dat de stijl van uw werk past bij ons fonds. Mochten we in de toekomst een illustratieopdracht hebben waarvoor wij uw werk geschikt achten, dan nemen wij contact met u op.

Over Luitingh-Sijthoff

Luitingh-Sijthoff (LS) is een verrassende uitgeverij met een rijke historie. De uitgeverij is in 1989 ontstaan door een fusie tussen A.W. Sijthoff Uitgeversmaatschappij (opgericht in 1851) en Uitgeverij Luitingh (opgericht in 1947). Beide uitgeefhuizen gaven vanaf de oprichting een breed palet aan romans uit: van glossy romans met een hoog Mad Men-gehalte tot klassieke literatuur. Ook nu is dat nog steeds de kracht van LS. We geven romans, thrillers, fantasy-boeken, non-fictietitels en kinderboeken uit. LS wil de lezer met elke titel graag een waardevolle en blijvende leeservaring bieden. Wij kijken met open vizier naar de toekomst en brengen spraakmakende verhalen naar de lezer.