Manuscript inleveren

Hebt u een idee voor een uitgave? Hebt u een manuscript geschreven en denkt u dat dit past bij KokBoekencentrum? We nodigen u graag uit om uw manuscript of idee naar ons te mailen. Wanneer u nog niet eerder iets bij ons hebt uitgegeven, gelden hiervoor de volgende richtlijnen.

Stuur uw manuscript of idee naar de juiste uitgeverij binnen KokBoekencentrum Uitgevers:

Het indienen van een manuscript of uitgeefidee kan alleen digitaal. Mail een omschrijving van uw manuscript of uitgeefidee met de eerste paar hoofdstukken naar het relevante e-mailadres en geef hierbij ook duidelijk aan welke uitgeverij u op het oog hebt. LET OP: Voor fictie worden alleen complete manuscripten met een synopsis in behandeling genomen.

Wanneer wij uw manuscript ontvangen hebben, krijgt u een ontvangstbevestiging. De beoordeling van het manuscript duurt maximaal acht weken voor non-fictie en maximaal twintig weken voor fictie. U ontvangt binnen die termijn reactie van de uitgever.

Over KokBoekencentrum

KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar, wat betekent dat ze veel kennis heeft van christendom en religie in het algemeen en veel ervaring met het ontwikkelen van boeken en andere media.