Manuscript inleveren

Als u een boek hebt geschreven en meent dat het goed past in het fonds van Atlas Contact, bent u zeer welkom om het manuscript ter beoordeling naar ons op te sturen. Vergeet hierbij niet een begeleidende brief met uw contactgegevens toe te voegen.

Per e-mail: manuscripten@atlascontact.nl
T.a.v. de redactie fictie / non-fictie / Business Contact*

Per post:
Uitgeverij Atlas Contact
T.a.v. de redactie fictie / non-fictie / Business Contact*
Postbus 13
1000 AA Amsterdam

n.b.: mocht u een manuscript per post opsturen, vergeet dan niet ook uw emailadres vermelden in de begeleidende brief.

*afhankelijk van het genre van uw boek

Manucripten kunnen niet op de uitgeverij worden afgegeven, maar alleen per post of e-mail worden gestuurd.

U ontvangt van ons altijd binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging. De betreffende redactie zal uw werk met grote zorgvuldigheid beoordelen. Vanwege het grote aantal manuscripten dat wij ontvangen, kan het enige tijd duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Wij streven ernaar om u binnen drie maanden uitsluitsel te geven.

Wederom vanwege het grote aantal manuscripten dat wij ontvangen, kan er helaas niet worden gecorrespondeerd over de reden voor een eventuele afwijzing. Wij hopen op uw begrip. Indien gewenst worden per post toegezonden manuscripten retour gestuurd, mits u retourporto hebt bijgevoegd.

Over Atlas Contact

Uitgeverij Atlas Contact is een toonaangevende literaire uitgeverij met een breed en veelzijdig fonds. Atlas Contact publiceert zowel Nederlandse en vertaalde fictie als non-fictie, waaronder geschiedenis, filosofie, management, psychologie en natuur. Binnen deze genres biedt Atlas Contact auteurs een podium voor kennis, inzicht en schoonheid, reflectie op het heden, verleden en de toekomst, op de menselijke ervaring, cultuur en maatschappij. De auteurs van Atlas Contact staan voor originaliteit, onafhankelijkheid van geest, nieuwsgierigheid, hoge kwaliteit van stijl en inhoud. Eenvoud en toegankelijkheid, diepgang, maar ook lichtvoetigheid en humor zijn daarbij belangrijke stijlelementen.