Grotere aantallen bestellen?

Dat is zeker mogelijk! Onze accountmanager Maaike Schrijvers vertelt graag meer over de titels en de mogelijkheid deze in te kopen.

Maaike Schrijvers
Accountmanager B2B

mschrijvers@vkbu.nl 06 - 14 909 433

Kerst- en relatiegeschenken

Kerstmis

Of u nu op zoek bent naar duurzame reisboek of een heerlijk kookboek voor in het kerstpakket of eigen keuze concept – bij ons bent u aan het juiste adres.

Boeken in het themakerstpakket
Maak je themakerstpakket compleet met de toevoeging van een mooi boek! Bijvoorbeeld een Smokey Goodness in een BBQ-pakket of een Lonely Planet inspiratieboek in een reispakket. Dit is al mogelijk bij aanschaf vanaf 10 stuks. Weet u al welke thema u wil gaan voeren en lijkt het u leuk om hier een boek aan toe te voegen? Neem dan zeker contact met ons op. We vertellen u graag over leuke, bijpassende boeken.. Andersom kan ook; op basis van onze boeken zijn vele onderscheidende concepten te bedenken. We denken graag met u mee.

Boeken in het eigen keuze concept
Boeken zijn een populaire keuze binnen het eigen keuze concept. Met dank aan de 12 uitgeverijen met ieder haar eigen specialisme – van kookboeken tot romans en thrillers tot historische non-fictie – kunnen we een breed boekenassortiment voor u samenstellen met een mooi boek voor iedereen. We vertellen u graag meer over de verwachte toptitels voor de cadeauperiode.

Maatwerk
Wat is leuker cadeaugeven dan iets persoonlijks? We kunnen op veel manieren onze boeken en scheurkalenders voor de klant personaliseren, zoals een eigen voorwoord en/of logo tot volledig maatwerk. Het is ook mogelijk om eigen content toe te voegen, bijvoorbeeld door recepten uit onze kookboeken te combineren met recepten van medewerkers. Is er geen boek of scheurkalender over het gewenste thema beschikbaar? Dan maken we die!