Grotere aantallen bestellen?

Dat is zeker mogelijk! Onze accountmanager Maaike Schrijvers vertelt graag meer over de titels en de mogelijkheid deze in te kopen. Vanaf 100 stuks is het ook mogelijk om de boeken te personaliseren vanuit uw organisatie/gemeente, bijvoorbeeld door het toevoegen van een eigen voorwoord.

Maaike Schrijvers
Accountmanager B2B

mschrijvers@vkbu.nl 06 - 14 909 433

Kerst- en relatiegeschenken

Kerstmis

Of u nu op zoek bent naar duurzame reisboek of een heerlijk kookboek voor in het kerstpakket of eigen keuze concept – bij ons bent u aan het juiste adres.

Boeken in het themakerstpakket
Maak je themakerstpakket compleet met de toevoeging van een mooi boek! Bijvoorbeeld een Smokey Goodness in een BBQ-pakket of een Lonely Planet inspiratieboek in een reispakket. Dit is al mogelijk bij aanschaf vanaf 10 stuks. Weet u al welke thema u wil gaan voeren en lijkt het u leuk om hier een boek aan toe te voegen? Neem dan zeker contact met ons op. We vertellen u graag over leuke, bijpassende boeken.. Andersom kan ook; op basis van onze boeken zijn vele onderscheidende concepten te bedenken. We denken graag met u mee.

Boeken in het eigenkeuzeconcept
Boeken zijn een populaire keuze binnen het eigenkeuzeconcept. Met dank aan de 12 uitgeverijen met ieder haar eigen specialisme – van kookboeken tot romans en thrillers tot historische non-fictie – kunnen we een breed boekenassortiment voor u samenstellen met een mooi boek voor iedereen. We vertellen u graag meer over de verwachte toptitels voor de cadeauperiode.