Maaike Schrijvers
Accountmanager B2B

mschrijvers@vkbu.nl 06 - 14 909 433

Dag van de Mantelzorg

Het meest waardevolle cadeau voor mantelzorgers

Samen met onze auteurs Maria Grijpma en Inge Jager hebben wij een missie: zoveel mogelijk mantelzorgers in Nederland een hart onder de riem steken. Met het boek Klein geluk voor de mantelzorger willen we ervoor zorgen dat het verlenen van mantelzorg weer een verrijking wordt in plaats van een belasting. Help jij ons mee elke mantelzorgers in Nederland te bereiken en hen weer Klein Geluk te geven?

Over het boek

Het boek is een onmisbare gids om goed voor jezelf te leren en blijven zorgen. In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning en ervaringsverhalen. De heldere en liefdevolle aanwijzingen helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen.

Het perfecte cadeau voor de Dag van de Mantelzorg

Diverse Nederlandse gemeentes en mantelzorginstellingen gaven Klein geluk voor de mantelzorger al cadeau aan mantelzorgers in hun gemeente. Bijvoorbeeld in Papendrecht, Den Bosch, Boekel en Emmeloord. Het boek is ook perfect om in te zetten als waardering tijdens de Dag van de Mantelzorg, die jaarlijks op 10 november plaatsvindt. Sinds het verschijnen van het boek in 2016 zijn er al meer dan 23.000 boeken verkocht of cadeau gegeven!

Mogelijkheden tot personalisatie

Naast het cadeau geven van het boek, is het ook mogelijk om het te personaliseren met eigen voorwoord en/of logo vanuit jouw gemeente of mantelzorginstelling.

Bij aantallen tot 1.000 stuks kan dit bijvoorbeeld door het insteken van een extra pagina of het toevoegen van een losse stofomslag. Vanaf 1.000 stuks kunnen we een exclusieve druk voor je realiseren, waarbij wij het boek voorzien van jouw eigen voorwoord en/of logo op de omslag en het binnenwerk. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of eventuele meerkosten.

Klein geluk geven

Het bestellen van het reguliere boek kan al vanaf 10 stuks. Daarnaast kunnen we doorgaans de boeken binnen drie werkdagen leveren. Wil je graag meer weten over de inkoopkorting of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!