Meer weten over de mogelijkheden tot een boek op maat? Neem dan contact op met onze accountmanager:

Quirin Scheele
Salesmanager B2B

qscheele@vbku.nl 06 - 27 745 494

Boek in opdracht

De content van EasyToys omgetoverd tot een boek: van idee tot eindproduct

EasyToys brengt al jaren sexy fun naar slaapkamers in Nederland en België en was een grote wederverkoper van boeken over seksualiteit die verschenen bij VBK. De volgende stap werd gezet: een eigen boek uitbrengen, van concept tot eindproduct. Met Kama Sutra Bucketlist bracht EasyToys een origineel inspiratie- en afvinkboek.

Goede samenwerking

EasyToys bezat een schat aan goede, originele content over het populaire thema ‘seks en seksualiteit.’ In combinatie met hun sterke afzetkanaal was dat de ideale basis voor een eigen boek, stelde accountmanager Quirin Scheele voor. Het team van EasyToys was enthousiast en werd gekoppeld aan Kosmos Uitgevers.

Sterke thema’s

Kama Sutra bleek een hot thema voor EasyToys, terwijl ‘bucketlistboeken’ het goed deden in de algemene markt. Zo werd Kama Sutra bucketlist een branded boek dat ook goed te verkopen was in de kanalen van VBK zelf. EasyToys leverde de content, Kosmos verzorgde de vormgeving, redactie en het drukproces, en de verkoopkanalen van zowel EasyToys als VBK brachten het boek bij de consument.

Het resultaat was een leuk, opwindend cadeauboek, en met succes! Er werd daarom een tweede boek ontwikkeld: Kama Sutra Food, vol met tips, weetjes en recepten over de zinderende relatie tussen seks en eten.