Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Zondagochtend breekt aan van Nicci French Boek van de Maand april

Op 11 april verschijnt de nieuwe Nicci French, Zondagochtend breekt aan. Als paperback, gebonden boek, e-book, luisterboek en dwarsligger. Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie en is in april 2017 Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

In april bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Zondagochtend breekt aan

Nicci French - Zondagochtend breekt aan

 

Bestel nu

Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in de kern raakt. Nu is er wél spijkerhard bewijs dat Dean Reeve nog leeft – iets wat Frieda al jarenlang beweert – en nog altijd geobsedeerd is door Frieda. Zal commissaris Crawford eindelijk naar haar luisteren en het onderzoek heropenen? De pers is inmiddels op het verhaal gedoken, waardoor Frieda wordt gedwongen te doen waar ze een enorme hekel aan heeft: in de openbaarheid treden… Dat heeft verregaande consequenties voor Frieda en haar omgeving.

Primeur voor Storytel

Storytel brengt Zondagochtend breekt aan van Nicci French op zondag 9 april exclusief als luisterboek op de markt. Het papieren en digitale boek verschijnen twee dagen later.

Gratis inkijkexemplaar Zondagochtend breekt aan

Bekijk hier het gratis leesfragment dat uitgeverij Ambo|Anthos beschikbaar stelt.