Stagiair(e) Productie VBK|media

Killerbody dieet, Dikke Van Dale, Heel Holland bakt, Het Leven van een Loser, de boeken van Roald Dahl, Baantjer, Jamie Oliver, Wat&Hoe-boekjes, Het Groene Boekje en Oei ik groei!: allemaal voorbeelden van titels die bij ons geproduceerd worden!

Voor de afdeling Productie zoeken wij per direct een stagiair die ons helpt bij de productie van deze en al die andere mooie titels die wij produceren. Werkzaamheden zijn: het maken van calculaties, het begeleiden van de producties bij de vormgever, zetter, drukker en e-bookproducent. Dit alles doe je op een leuke, gezellige afdeling met een hoop (grafische) kennis en ervaring. Zodra je laat zien dat je voldoende in je mars hebt, zal je zeker meer verantwoordelijkheid krijgen. Onze afdeling is door het SBB gecertificeerd als Erkend leerbedrijf.

Functie: stagiair(e) Productie VBK|media
Niveau: mbo/hbo
Studierichting: voor zowel (grafi)media- als communicatiestudenten
Locatie: Utrecht
Dagen per week: 4 à 5 dagen
Aanvang stage: per direct
Stageduur: 5 tot 8 maanden
Soort stage: meeloopstage (eventueel i.c.m. afstudeeropdracht)
Stagevergoeding: € 375 bij een 36-urige werkweek

Na deze stage heeft een boek geen geheimen meer voor je!

Oud-stagiaires over onze afdeling

Daisy, stagiaire Grafisch Lyceum Rotterdam 2016/2017:

“Ik weet bijna zeker dat ik geen betere stage had kunnen vinden dan bij VBK|media. Ik heb genoten van mijn tijd hier en het was een waardevolle ervaring.
Toen ik hier voor het eerst binnenkwam wist ik (bijna) niets over druktechnieken en drukwerk. Op school werd de opleiding voor mijn idee altijd meer gericht op marketing en evenementen. Ik moest dus nog heel wat leren toen ik hier voor het eerst kwam. Dit is gelukt, want uiteindelijk kon ik zelf zorgen voor de productie van AnkhHermes. Ik ben dankbaar dat ik de kans en het vertrouwen heb gekregen om dit te mogen doen. Ik vind zelf dat ik hier het meeste van het geleerd.”

Irma, stagiaire Hogeschool van Amsterdam (Media, Informatie en Communicatie / Redactie en Mediaproductie) 2014:

“In de zes maanden stage die ik heb gelopen op de productie-afdeling van VBK heb ik ontzettend veel geleerd. Toen men merkte na een paar maanden dat ik de werkzaamheden goed onder de knie had, kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid.

Op de afdeling heerst een informele werksfeer wat ik persoonlijk fijn vind voor de communicatie onderling. Er wordt hard gewerkt aan de verschillende projecten, maar tussendoor is er altijd ruimte voor een gezellig praatje of een grapje.

Nu een half jaar later kan ik terugkijken op een stage met veel leerzame momenten, veel interessante contacten en ontzettend leuke collega’s. Bovendien heb ik goede ervaringen opgedaan die me zullen helpen in de rest van mijn loopbaan. Kortom: ik heb een ontzettend leerzame stageperiode achter de rug waarin ik mijzelf heb ontwikkeld tot een volwaardige productiebegeleider.”

Irma is inmiddels fulltime binnen ons bedrijf in dienst als producer.

Bedrijfsinformatie

VBK|media is een onderdeel van VBK uitgevers en is het samenwerkingsverband, gevestigd in Utrecht van onder andere de volgende merken: AnkhHermes, Boekencentrum, De Fontein, Klement, Kok, Kosmos, Meinema, Mozaïek, Ten Have, Van Dale en Veen Media.

Interesse of meer weten?

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Norbert Herremans.
E: nherremans@vbkmedia.nl / T: 088 700 2695.