Nieuwsberichten 7 januari. 2022

Weg met goede voornemens! Zo manifesteer jij jouw droomjaar

Heb jij goede voornemens gemaakt voor dit jaar? Van goede voornemens komt helaas niet altijd wat terecht... Zou dat komen omdat goede voornemens meer voelen als verplichtingen, als een saai boodschappenlijstje, een to-do list, dan iets waar we gepassioneerd over kunnen zijn?

Weg met goede voornemens! Zo manifesteer jij jouw droomjaarOp Inspirerend Leven, het online inspiratieplatform van AnkhHermes op het gebied van spiritualiteit, gezondheid en bewustwording, vind je tips om jouw droomjaar te manifesteren. Hieronder lees je de eerste.

Tip 1: Draai het om

Alles wat voor ons gevoel ‘’moet’’ – en de items op een goedevoornemenslijstje kunnen al snel zo gaan voelen: gezonder eten, meer sporten, meer werken aan het realiseren van onze wensen – als het moet, is de lol er snel af en raken we onze motivatie kwijt.

Waarom zouden we in plaats daarvan niet een lijstje maken van onze verlangens – op een manier die een enthousiaste, proactieve mindset ondersteunt? Dus: in plaats van ‘’Ik moet minder fast food eten en meer groente (zucht)’’: “Ik geniet van spannende nieuwe recepten en maaltijden waar ik blij en gezond van word!” En in plaats van ‘’Ik zal dit jaar mijn huis opruimen’’ kun je stellen: ‘’Ik maak van mijn huis een heerlijke, ruime, lichte plek om van te genieten!’’

Als je voornemens een positieve twist geeft, voelen ze niet als een verplichting maar als iets waar je je voor wilt inzetten. Iets positiefs. Dan wordt het veel makkelijker enthousiast te blijven. Vanuit de energie van plezier en enthousiasme krijg je veel makkelijker voor elkaar wat je wilt.

Kijk op InspirerendLeven.nl voor meer tips en andere artikelen die je helpen om vanuit je kracht te leven en vanuit daar liefdevol met mensen om je heen om te kunnen omgaan.