Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Veel media-aandacht voor Francien laat je tieten nog eens zien

Op maandag 8 februari was de officiële lancering van het boek Francien laat je tieten nog eens zien. Francien Regelink schreef het boek, over haar ervaringen als slachtoffer van het fenomeen sexting. Er is veel media-aandacht voor het boek.

Zo was Francien onder andere te gast bij Jinek, en besteedden Telegraaf vrouw en BNR Nieuwsradio aandacht aan Francien laat je tieten nog eens zien.

 

 

burgemeester-van-der-laan-francien-regelinkKosmos is op 8 februari een grote online campagne gestart; het filmpje hierboven is daar onderdeel van. Francien overhandigde diezelfde dag in het stadhuis van Amsterdam een exemplaar van haar boek aan burgemeester Van der Laan, die zich enorm inzet voor de bestrijding van sexting.

 

Over Francien laat je tieten nog eens zien

In Francien, laat je tieten nog eens zien vertelt Francien Regelink over haar ervaring met sexting en de gevolgen ervan. Toen ze 15 jaar was, maakte zij een screenshot van haar borsten en stuurde dat aan de coolste jongen van de school, in de veronderstelling dat het ‘for his eyes only’ was. Daar dacht hij anders over. Want enige tijd later hingen ze door de hele school.

 

Regelmatig verschijnen berichten over sexting in het nieuws. Door social media als Instagram en Snapchat gaat de verspreiding van dit soorten beelden tegenwoordig veel sneller en verder – en zijn de gevolgen veel ingrijpender. De kracht en humor waarmee Francien over deze gevolgen schrijft zijn overweldigend en indrukwekkend, net als de manier waarop zij deze negatieve ervaring uiteindelijk – met vallen en opstaan – in haar voordeel heeft laten werken.