Nieuwsberichten 16 juni. 2017

VBK op PromZ: een (gecustomized) boek, kalender of tijdschrift als relatiegeschenk?

Op zoek naar een origineel geschenk voor uw relatie- en/of actiemarketing? Bezoek van 26 tot en met 28 maart de stand van VBK op PromZ Event in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 3, stand 1220), en ontdek de mogelijkheden van onze boeken, (scheur)kalenders en tijdschriften.

Bestel uw gratis toegangskaart voor de beurs op de site van PromZ.

promzVBK is marktleider in de markt voor publieksboeken en heeft een neus voor succes: in 2012 was een derde van de bestsellers van onze uitgeverijen. Koken en bakken, natuur, reizen en toerisme, hobby en vermaak, thrillers en romans: over ieder onderwerp hebben wij een geschikt product.

Wilt u een voorwoord in een boek? Uw eigen omslag? Een boek op maat? Uw logo op een product? Onze accountmanagers informeren en adviseren u graag.

Wie persoonlijk komt kennismaken met ons en zijn/haar visitekaartje achterlaat, krijgt een exemplaar van Jamie’s reizen van Jamie Oliver cadeau. Wees wel op tijd, want op=op.

Niet in staat om te komen? Meld u aan voor onze zakelijke nieuwsbrief om de mogelijkheden van een boek, (scheur)kalender of tijdschrift als relatie- of actiegeschenk te ontdekken. Als u zich voor 1 mei 2013 inschrijft, maakt u kans op een Samsung Galaxy Note 10.1 3G tablet.