Nieuwsberichten 2 november. 2018

Van dit boek ga je beter slapen Boek van de Maand november

Een op de drie volwassen slaapt slecht. Goed nieuws: een betere nachtrust is echt mogelijk! In 'Van dit boek ga je beter slapen' reiken Catelijne Elzes en Deborah Freriks handvatten aan om beter te slapen. Tips voor slechte inslapers, mensen die niet doorslapen, maar ook dat een goede nacht al begint overdag. Het boek is de hele maand november Boek van de Maand op Boekenwereld.

In november bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Van dit boek ga je beter slapen

Catelijne Elzes en Deborah Freriks in Van dit boek ga je beter slapen geven een humoristisch en hartverwarmend kijkje in hun eigen leven als slechte slapers.

Er is genoeg dat je kunt doen (en laten) om je nachtrust te verbeteren. Plus: je staat er niet alleen voor! Van dit boek ga je beter slapen zorgt voor erkenning en herkenning. Een toegankelijk boek met journalistieke verhalen, humor, compassie, wetenschap en fijne illustraties. Erg geschikt om cadeau te geven.

Huisarts Tamara de Weijer: ‘Wat fijn dat de mogelijke oplossingen voor zo’n groot probleem nu eens met humor, begrip én kennis van zaken zijn beschreven. Zou in de wachtkamer van iedere huisarts moeten liggen.’

Gratis inkijkexemplaar

Over Catelijne Elzes en Deborah Freriks

Catelijne Elzes is schrijver en journalist voor onder andere tijdschriften als Flow, Happinez en Libelle. Deborah Freriks is illustrator en schrijver, onder andere van kinderboeken. De twee vrouwen vonden elkaar in het theater. Van dit boek ga je beter slapen is hun eerste boek.