Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Vacature: accountmanager b2b – new business VBK België

VBK België zoekt een accountmanager b2b – new business: een gedreven talent met een passie voor boeken.

logo-vbk-belgieVBK België maakt deel uit van de VBK uitgeversgroep, is gevestigd te Antwerpen en stelt een 16-tal mensen te werk in een KMO-structuur waarbij openheid, vertrouwen en kwaliteit een belangrijke rol spelen. VBK is een bedrijf in beweging; altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. VBK maakt mooie, interessante boeken, alsook elektronische producten. VBK is een van de grote spelers in de uitgeversmarkt en weet die positie te behouden door mee te gaan met de digitale en nieuwe ontwikkelingen in die markt. Om dit te realiseren, zijn ze op zoek naar een:

ACCOUNT MANAGER B2B – NEW BUSINESS

Gedreven talent met passie voor boeken

 

Detecteren en ontwikkelen van nieuwe en bestaande marktsegmenten

 • Je krijgt een grondige introductie waarbij je de inhoud van de titels en algemene productkennis eigen kunt maken. Op deze manier beschik je over de nodige informatie om de mogelijkheden in de bedrijfswereld te detecteren. Je ontwikkelt een plan van aanpak om de markt mee in te gaan.
 • Je overtuigt nieuwe klanten met jouw doorgedreven productkennis en een grondige inventarisatie van hun behoeften. Je werkt hierbij nauw samen met de marketingafdeling die de nodige promoties en tools voorziet om de potentiële klant te overtuigen.
 • Je bent tevens medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw en omzetgroei van een aantal bestaande klanten in het retailsegment.
 • Je bouwt een langetermijnrelatie op met jouw netwerk en kijkt steeds uit naar nieuwe mogelijkheden om je klantencontacten verder uit te diepen.
 • Je geeft wekelijks je geplande bezoeken door en rapporteert rechtstreeks aan de directeur VBK België.

 

Ondernemende high potential met een neus voor opportuniteiten

 • Je beschikt over een Master werk- en denkniveau, en hebt bij voorkeur een taalkundige opleiding genoten. Je hebt reeds werkervaring in een commerciële functie.
 • Je bent gepassioneerd door boeken, communicatief en bent bereid om je productkennis verder aan te scherpen en up-to-date te houden.
 • Je bent enthousiast, salesdriven en creatief, waardoor je deuren kan openen en een langetermijnsamenwerking kan aangaan.
 • Je werkt zelfstandig, bent analytisch sterk en ondernemend. Cijfers en targets zijn jouw drijfveren. Daarnaast communiceer je vlot met verschillende soorten gesprekspartners en bezit je de nodige overtuigingskracht naar de klanten toe. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en in het Engels. Kennis van het Frans is een plus.

 

Nieuwe functie waar je initiatief en actie bepaalt om tot resultaat te komen

 • Een boeiende commerciële functie – met new business development en accountmanagement– bij een ambitieuze uitgeversgroep met een goede reputatie en loyale medewerkers.
 • Een grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in de uitvoering van de functie: van het openen van deuren in de door jou in kaart gebrachte potentiële markten tot het finaliseren van projecten en realiseren van partnerships. De successen die je boekt zijn dan ook jouw eigen verdienste.
 • VBK biedt je een marktconform salarispakket met firmawagen en andere bijhorende extralegale voordelen.

 

Interesse?

Interesse in deze functie? Neem contact op met Mercuri Urval: ref. BE-01863 – tel. +32 (0)3 281 15 50 – www.mercuriurval.be.