Nieuwsberichten 15 mei. 2020

Tony Crabbe schrijft Een nieuw begin: kompas voor tijdens en na corona

Op 7 mei 2020 verscheen bij Luitingh-Sijthoff Een nieuw begin van auteur en bedrijfspsycholoog Tony Crabbe. Het is een kompas voor een andere manier van werken tijdens en na corona. Nederland heeft de wereldpremière.

Over Een nieuw begin

We hadden het al te druk en dat is nu, in tijden van corona, voor velen niet minder geworden. Inboxen stromen vol, to-dolijsten puilen uit, de scheidslijn tussen werk en privé is bijna verdwenen. Er is te veel informatie, te veel onzekerheid en we blijven het gevoel houden tekort te schieten.

Tony Crabbe nodigt je uit om deze periode te zien als een nieuw begin: een unieke kans om te experimenteren met een andere manier van werken en leven. Een benadering die meer impact heeft, gezonder is en zorgt voor een blijvende verandering, ook in het leven ná de crisis. Crabbe is (bedrijfs-)psycholoog en auteur van de bestseller Nooit meer te druk. Crabbe geeft regelmatig lezingen in Nederland en Vlaanderen. Hij schreef Een nieuw begin als zijn bijdrage aan verlichting in deze moeilijke tijd.

Op 20 mei is er een webinar met Tony Crabbe over het boek i.s.m. School of Life.