Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Tony Crabbe komt naar Vught voor seminar Nooit meer te druk

Bedrijfs- en organisatiepsycholoog Tony Crabbe, auteur van de bestseller Nooit meer te druk, komt op woensdag 16 november naar Vught voor een seminar. Het onderwerp: een opgeruimd hoofd in een ontspannen organisatie.

Tony Crabbe seminar Nooit meer te drukTony Crabbe pakt tijdens het (Engelstalige) seminar ‘Nooit meer te druk. Een opgeruimd hoofd in een ontspannen organisatie’ hét grootste probleem van onze tijd aan: we zijn te druk.

 

Aan de hand van nieuw psychologisch onderzoek, heldere strategieën en direct toepasbare inzichten verandert hij onze blik op ‘druk zijn’. ‘Druk zijn’ lijkt status en waarde te geven, maar in feite levert het ons niets op. Sterker nog, Crabbe laat zien dat het alleen maar nadelen heeft, zoals het sneller slijten van lichaam en brein, constante onrust, structureel tijdgebrek en een tekort aan aandacht.

 

Gedurende de dag leert Crabbe je druk zijn te gaan zien als iets onbelangrijks, waar je niet over opschept, maar dat je met schaamte moet bekennen. Hij wil jou en je team laten floreren in plaats van functioneren in deze overvolle wereld. Hij daagt je uit jezelf én je organisatie onder de loep te nemen om inzicht te krijgen in hoe jij en je team beter leren omgaan met de dagelijkse informatie-overvloed.

 

Kijk voor meer informatie op pitstopsessies.nl of meld je direct aan.

Over Tony Crabbe

Tony Crabbe werkt als bedrijfspsycholoog voor multinationals wereldwijd, waaronder Microsoft, Disney, Cisco, HSBC, American Express en de World Bank. Als honorair wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van organisatiepsychologie is hij verbonden aan Brickbeck College, Universiteit van Londen. Als coach en consultant is hij expert in blijvende gedragsverandering te realiseren bij groepen en individuen.

Pitstopsessies Vught

Luitingh-Sijthoff en Managementboek.nl organiseren samen deze Pitstopsessie. De serie Pitstopsessies in Vught geven werk een meer menselijk gezicht.