Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes enorm succes

Vorige week dinsdag lanceerde Artemis & co het boek Toen ik je zagMijn leven met Antonie van Isa Hoes. Een krappe week later kwam het binnen op 1 in de Bestseller60 van de CPNB en de zesde druk is nu al in de maak. De gelijknamige Facebookpagina is inmiddels meer dan 11.000 geliked.
isa-hoes-toen-ik-je-zag Toen ik je zag maakt veel emoties bij lezers los. Het thema depressiviteit blijkt helaas nog altijd een taboe en mede daarom spreekt de openheid van Isa in haar boek zoveel mensen aan. Dit blijkt ook uit het enorme aantal reacties van lezers op de facebookpagina over dit boek (www.facebook.com/Toenikjezag).

Over de auteur

Isa Hoes (1967) is actrice en schrijfster. Ze begon haar opleiding aan de Toneelacademie Maastricht en speelde onder andere in De gelukkige huisvrouw, When Harry Met Sally en Verlies. Isa Hoes werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Myriam in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij speelde ook in Medisch Centrum West, Vrouwenvleugel, All Stars – De serie en Rozengeur & Wodka Lime.

Over het boek

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd op elkaar, gaan samenwonen en leiden een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera’s, maar in werkelijkheid heeft Antonie bij vlagen last van neerslachtigheid. Terwijl hij steeds vaker kampt met depressies, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Signeersessies

Afgelopen vrijdag signeerde Isa Hoes op de Margriet Winterfair, ook was ze te gast in Pauw en Witteman en stond ze met grote interviews in de dagbladen. Komende weken zal ze verschillende boekhandels bezoeken (data, tijden en adressen zijn te vinden op de Facebookpagina).