Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Super food voor familie en vrienden van Jamie Oliver Boek van de Maand september

Op 30 augustus 2016 is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver verschenen. Super food voor familie en vrienden, het vervolg op de bestseller Jamie’s super food voor elke dag, is Jamies 18e kookboek! Het boek staat vol superfood-recepten voor het hele gezin. Super food voor familie en vrienden is in september 2016 Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

Wil je Super food voor familie en vrienden kopen? In september bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Super food voor familie en vrienden

Super food voor familie en vrienden, Jamie Oliver

 

Bestel nu

Trakteer jezelf én je familie en vrienden op een heerlijke en gezonde maaltijd! In Super food voor familie en vrienden laat Jamie Oliver zien dat super food niet alleen supergezond is maar ook superlekker, met gerechten die het heel makkelijk maken om een gezond eetpatroon te ontwikkelen voor het hele gezin.

 

Het boek bevat een hoofdstuk vol gezonde ontbijtrecepten, die allemaal onder de 400 calorieën blijven. Voor lunch en diner zit je goed met de andere hoofdstukken: van Snelle happen tot Pasta & risotto, en van Ovenschotels tot Curry’s & stoofpotten. Er is ook een bonushoofdstuk met Keuken hacks, vol handige tips over dingen die je van tevoren kunt klaarmaken om achter de hand te hebben voor een makkelijke maaltijd. En als je meer wilt lezen over gezonde voeding, kun je in het laatste hoofdstuk alles lezen over zuivel, eiwitten, suiker, maar ook over koken voor de kids.

Inkijkexemplaar Super food voor familie en vrienden

Recepten

Benieuwd naar de recepten? Je vindt er een aantal op de website Gezond aan tafel.