Nieuwsberichten 30 oktober. 2017

Steeds leuker van Jelle Hermus (soChicken): Boek van de Maand november

Op 14 november 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Steeds leuker van Jelle Hermus, oprichter van het succesvolle online platform soChicken.nl. Steeds Leuker laat zien hoe je door de juiste kleine stappen te zetten en je ballast overboord te gooien, toewerkt naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. In november 2017 is het boek Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

In november bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Reserveer nu alvast je exemplaar, want bij de 1e druk ontvang je een soChicken Broednest-cursus van Jelle Hermus ter waarde van € 40,- helemaal gratis! Zodra je het boek ontvangt (alleen 1e druk) krijg je een unieke code plus instructies. Wees snel, want op = op!

Over Steeds leuker

Jelle Hermus - Steeds leukerJe leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds leuker om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn. Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. Steeds leuker is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Sneak preview

Benieuwd naar Steeds leuker? Bij in de sneak preview hieronder alvast wat pagina’s.

Over Jelle Hermus

Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl, waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.

Anderen over soChicken

  • ‘Een positief online platform over het leuker maken van je leven.’ – FLOW MAGAZINE
  • ‘Op soChicken.nl draait het om een ‘simpel maar geweldig leven.’ – TROUW