Nieuwsberichten 29 januari. 2018

Rebible van Inez van Oord Boek van de Maand februari

Genomineerd voor Beste Spirituele Boek 2018 én Boek van de Maand februari op Boekenwereld.com: Rebible van Inez van Oord. In het boek geeft Inez een nieuwe manier om naar de verhalen te kijken die in de Bijbel worden verteld.

In februari bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Rebible

Rebible - Inez van OordJezus liep over water, Eva at een appel, Mozes ging de berg op: veel mensen herinneren zich deze verhalen wel. Wonderlijke verhalen, moeilijk te begrijpen, iets van vroeger. Maar de verhalen horen bij onze geboortegrond. Is er een nieuwe manier om de Bijbel te lezen, naar deze verhalen te luisteren, zodat ze weer gaan spreken?

Inez vraagt het haar broer Jos, theoloog. Dit boek is het verslag van haar zoektocht naar deze vergeten verhalen, die voortaan op een andere manier inspireren.

Gratis preview

Benieuwd naar Rebible? Bekijk hier de gratis preview.

De pers over Rebible

  • ‘Uit de bijbel valt meer wijsheid te halen dan de meeste gelovigen en niet-gelovigen doen. Wat er aan diepere lagen in verstopt zit, laten lnez van Oord (59) en Anne-Marie Wegh (55) zien.’ – Hart & Ziel (AD)
  • ‘Rebible’ is een schitterend vormge­geven boek, geschreven in moderne taal en niet bang om heilige huisjes omver te trappen.’ – de Verdieping (Trouw)
  • ‘Oud-Happinez-hoofdredacteur Inez van Oord las [de verhalen uit de Bijbel] met een frisse blik en deed verrassend veel inspiratie op.’ – Zin

Over Inez van Oord

Inez van Oord is uitgever, bladenmaker en verhalenverteller. Op haar 30e start ze een tijdschrift over het goede leven, Seasons Magazine. Haar zoektocht naar innerlijk geluk leidt daarna tot de start van Happinez. Om trouw te blijven aan zichzelf en tijd te hebben voor persoonlijke groei en innerlijke rust verkoopt ze haar bedrijf. Haar volgende stap: de boeken Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? en nu Rebible.