Van Dale Uitgevers

Mensen begrijpen elkaar en de wereld beter als er geen taalbarrières zijn. Daarom biedt Van Dale je taaloplossingen op elk niveau. Van de bekende ‘Dikke’ of ‘Grote’ Van Dale en woordenboeken in verschillende talen, tot taaltrainingen, databestanden en de handige Van Dale-app.

Van Dale Uitgevers

  • Behalve traditionele woordenboeken, zoals de Dikke Van Dale, bieden we speciale (pocket)woordenboeken voor de onder- en bovenbouw op school, in print of online en in allerlei talen.
  • Voor elke school hebben we een passend lespakket, met toegang tot online woordenboeken met voorbeeldzinnen en hoorbare (!) uitspraak, schoolboeken in print, gastlessen, taaltraining voor docenten en een Van Dale App waarmee je 24/7 je woordenboek bij de hand hebt.
  • Voor marketeers, communicatiemedewerkers, juristen, redacteuren, journalisten, office managers, studenten, vertalers en artsen is er Van Dale Online Professioneel. Zo maken ook bedrijven in Nederland én Vlaanderen gebruik van onze synoniemen-, verklarende- en juridische woordenboeken.
  • Online taaltraining of liever in een echt klaslokaal? Van Dale geeft verschillende taaltrainingen, van Correct Nederlands en Werkwoordspelling tot Zakelijk Engels, en nog veel meer. Zo wordt iedereen taalprofessional.

Van Dale Uitgevers is onderdeel van VBK|media.