Nieuwsberichten 23 maart. 2018

Op 21 april in TivoliVredenburg Utrecht: Thinking Planet

Op 21 april organiseert Filosofie Magazine in Tivoli Vredenburg Utrecht het internationele filosofiefestival Thinking Planet. Thinking Planet is voor iedereen die met andere ogen wil kijken naar levensvragen en belangrijke kwesties.

Raak geïnspireerd door ruim 40 nationale en internationale denkers, die in 9 zalen van TivoliVredenburg ons kennis laten maken met niet-westerse denktradities van over de hele wereld.

Ontdek bijzondere culturen via lezingen, discussies en workshops en krijg nieuwe inzichten in grote thema’s zoals identiteit, burn-out en het milieu. Leer meer over de oosterse wijsheden van taoïsme en boeddhisme en luister naar sprekers over Afrikaanse Ubuntu, islamitische levenskunst en Latijns-Amerikaanse bevrijdingsfilosofie. Doe mee met gespreksoefeningen vanuit inheemse culturen als de Maori, kom tot rust met yoga en meditatie en geniet van wereldse muziek, dichtkunst en verrassende storytellers.

Koop snel een ticket en hou ondertussen de Thinking Planet-website en Facebook in de gaten voor meer informatie over het programma!