Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Ook in 2012: eindejaarsconference Maarten van Rossem

Maarten van Rossem heeft de smaak te pakken. Na de uitverkochte edities van 2010 en 2011 heeft de bekende historicus besloten dit jaar opnieuw een eindejaarsconference te geven. En eindelijk staat hij op het podium waarvan hij altijd al heeft gedroomd: het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De eindejaarsconference wordt georganiseerd door het tijdschrift Maarten! (Veen Magazines); vaste abonnees van het blad hebben 10 dagen voorrang bij de kaartverkoop.

 

Maarten van Rossem fileert tijdens de conference op zijn gebruikelijke wijze, met onderkoelde humor en ironie, wat nu al een bijzonder jaar te worden: met de vervroegde verkiezingen voor de Tweede Kamer, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de massahysterie rond het EK voetbal en de sportverdwazing op de Olympische Spelen is er meer dan voldoende stof voor een avondvullende voorstelling.

 

De voorstellingen in Carré vinden plaats op dinsdag 11 en woensdag 12 december, aanvang 20.00 uur. De losse verkoop begint vervolgens op 20 mei. Vorig jaar waren de reguliere voorstellingen in het DeLaMar Theater al in de zomer uitverkocht. Een extra, ingelaste voorstelling was ook in een dag uitverkocht.

 

Lees meer op de website van Maarten! of via Twitter.