Geen categorie 28 augustus. 2020

Ongetemd leven van Glennon Doyle knalt bestsellerlijst binnen op #1

Nadat niemand minder dan ADELE het boek Ongetemd leven aan haar volgers aanraadde, ontstond vorige week een run op dit boek. Kosmos Uitgevers verkocht binnen een week ruim 10.000 boeken, en de hype is nog lang niet voorbij.

‘Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen…. Lees dit boek!’ – ADELE

Ongetemd leven van Glennon Doyle staat sinds de verschijning zes maanden geleden, onafgebroken aan de top van de bestsellerlijsten in de Verenigde Staten. En nu breekt de auteur ook in Nederland door.
Dit is de meest onthullende en krachtige memoires van Glennon tot nu toe. Ze verkent de vreugde en stilte die we ontdekken als we stoppen met het streven te voldoen aan de verwachtingen van anderen, en de stem diep in onszelf leren vertrouwen.

Soulvol en opzwepend, krachtig en teder: Ongetemd leven is zowel een intiem en persoonlijk als een opwindende wake-up call. Ongetemd leven laat ons zien hoe we echt dapper kunnen zijn. Want, zoals Glennon benadrukt: hoe moediger we zijn, hoe gelukkiger we worden.

Lof voor ‘Ongetemd leven’

  • ‘Een boek over hoe je uit de kooi ontsnapt. Wie van Elizabeth Gilbert, Brené Brown en Oprah houdt, kan hier z’n hart ophalen.’ – EVAJINEK.NL
  • ‘Levensveranderend boek.’ – FLAIRONLINE.NL
  • ‘Lezers kunnen ontdekken hoe ze zichzelf beter leren kennen en worden wie ze écht zijn, zonder steeds aan de verwachtingen van hun omgeving te moeten voldoen.’ – VRIENDIN.NL
  • Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’ – ELIZABETH GILBERT
  • ‘Humoristisch en goudeerlijk.’ – HOLISTIK.NL
  • ‘Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen.’ – PUBLISHERS WEEKLY
  • Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’ – ELIZABETH GILBERT

Glennon Doyle is auteur van twee # 1 ‘New York Times’ bestsellers: Ongetemd leven en Carry on en leef. Ook is Glennon activiste en spreker. Ze woont in Florida met haar vrouw Abby Wambach en drie kinderen.