Nieuwsberichten 4 september. 2020

Ongetemd leven van Glennon Doyle Boek van de Maand september

Glennon Doyle laat in Ongetemd leven zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Haar boek staat sinds verschijnen zes maanden geleden onafgebroken in de Amerikaanse bestsellerlijsten, en breekt nu ook in Nederland door. Het boek is Boek van de Maand op Boekenwereld: bestel je hem in september, dan betaal je geen verzendkosten.

Lees meer over het Boek van de Maand en/of bestel Ongetemd leven op Boekenwereld.

Over Ongetemd leven

Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

Bestsellerlijst

Sinds zangeres Adele postte over het boek Ongetemd leven knalde de titel de bestsellerlijst binnen. Dit is wat ze erover schreef:

‘Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en aan haar eigen verlangens voor een dierbaar leven over te geven – doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het. … Je bent een absolute Don Glennon’ ♥