Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Nieuwe website De Fontein online

Uitgeverij De Fontein heeft een nieuwe website met een frisse uitstraling. Uitgeverijdefontein.nl is toegankelijker, dynamischer en aantrekkelijker; passend bij De Fontein als sterk zelfstandig merk. Met de vernieuwde website wil De Fontein consumenten, boekhandelaren en pers beter informeren.

Nieuwe site De FonteinDe nieuwe website is een direct gevolg van de zelfstandige status die De Fontein inmiddels inneemt binnen VBK. Projectleider Erlijne Runia: ‘We zaten online nog steeds onder één paraplu; erg verwarrend voor de buitenwacht. De Fontein is een sterk merk, dat willen we online natuurlijk ook uitdragen. Met alleen De Fontein hebben we een veel duidelijker speelveld: romans en thrillers voor volwassenen, en de kinder- en jeugdboeken voor onze lezers van nul tot achttien.

‘De website is er een stuk toegankelijker geworden,’ vervolgt Erlijne. ‘Al ons nieuws is makkelijk terug te vinden, en in de agenda kun je in één oogopslag zien welke boeken er binnenkort verschijnen en op welke evenementen je ons kunt vinden. Voor de jonge lezers hebben we een pagina vol tips voor hun boekbespreking, voor romans en spanning is de leesclub-pagina een fijne toevoeging. De videoslider en twitterfeed zorgen voor de nodige dynamiek.’

Screenshot website jeugdOver De Fontein

De Fontein geeft jaarlijks zo’n tachtig nieuwe titels uit, van succesvolle auteurs zoals Roald Dahl, Loes Riphagen, Jeff Kinney, Baantjer, Sophie Hannah en R.J. Ellory. In 2013 stond De Fontein Jeugd met 10 titels in de Bestseller Top 100 van de CPNB. Het was een topjaar dat nu terecht bezegeld wordt met een prachtige website. De Fontein gaat er ook in 2014 weer vol tegenaan.

Neemt u vooral zelf een kijkje op: uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken & uitgeverijdefontein.nl/romansenspanning