Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Nieuwe Dan Brown, Inferno, verschijnt 14 mei 2013

Tien jaar na het overweldigende succes van De Da Vinci Code verschijnt op 14 mei bij Luitingh-Sijthoff (VBK) de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown: Inferno. De hoofdrol is wederom voor professor Robert Langdon en het boek speelt zich af in Italië.

`Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,’ verklaart Brown. `Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.’

 

Inferno zal wereldwijd tegelijkertijd verschijnen op 14 mei 2013. Tot 14 mei rust er een embargo op de inhoud.

 

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

 

Nieuws over de nieuwe titel is vanaf deze week te volgen op de Nederlandse website rond Dan Brown.