Persberichten 16 juni. 2017

Nieuwe Algemeen Directeur bij VBK uitgevers

Bij Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep, het algemene boekenbedrijf van NDC|VBK de uitgevers, zal Wiet de Bruijn (55) per 1 juli aanstaande worden benoemd tot Algemeen Directeur. Wiet de Bruijn is daarmee opvolger van Bert de Groot, die op die datum met pensioen gaat.

Wiet de Bruijn beschikt over een brede management- en bestuurservaring, die hij onder meer heeft opgedaan als Algemeen Directeur bij Van Dijk Studieboeken, en heeft zich persoonlijk bewezen als succesvol ondernemer. In de afgelopen jaren was hij actief als adviseur en coach van bedrijven en ondernemers. In zijn jonge jaren stond hij als medeoprichter aan de wieg van Boedelbak Aanhangwagenverhuur.

Theo van der Raadt, CEO van NDC|VBK de uitgevers: ‘Met de komst van Wiet de Bruijn krijgt Veen Bosch & Keuning een gepassioneerde en betrokken Algemeen Directeur. Hij beschikt over het vermogen een organisatie te binden en te motiveren. Dat, samen met zijn ondernemerschap en gevoel voor strategie, maakt hem de de juiste persoon om Veen Bosch & Keuning succesvol verder te ontwikkelen in een periode van interessante uitdagingen voor het boekenvak’.