Nieuwsberichten 20 juni. 2019

Nieuw op 1 in de CPNB Bestseller Top 60: Leven met wind mee

Op 19 juni 2019 is Leven met wind mee van Jelle Hermus nieuw binnengekomen op plek 1 in de CPNB Bestseller Top 60. Ook zijn al voor verschijning de tweede en derde druk in gang gezet. Dit vanwege het overweldigende succes van de voorverkoop.

Gedachten zijn de oorzaak van bijna al onze problemen. Als we leren onze gedachten minder serieus te nemen, kunnen we al deze problemen in één klap een stuk minder ellendig maken.

In Leven met wind mee laat Jelle Hermus op een verfrissende manier zien hoe je kunt leven met minder drama en meer rust in je hoofd. Ontdek hoe je stopt met piekeren, meer mindfulness ontwikkelt en leert leven met wind mee. Een gids vol met de praktische tips en rake metaforen waar Jelle Hermus om geroemd wordt.

Jelle Hermus: ‘Leer hoe je meditatie verweeft in je leven. Ook als je het druk hebt, ook als kinderen hebt en ja – ook als je liever Netflix kijkt.’

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Jelle Hermus

Jelle Hermus (Delft) is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks 8 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken.