Nieuwsberichten 24 september. 2021

Nieuw: ‘Honden voor het leven’ van Arthur Japin

Op 14 september 2021 verscheen bij uitgeverij Mozaïek Honden voor het leven van Arthur Japin, een bijzondere en ontroerende uitgave waarin de auteur de lezer meeneemt in zijn eigen leven en levenservaringen. Hij vertelt over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy’s die zijn kijk het leven bepalen.

Grote thema’s als Liefde, Vriendschap, Trouw, Hoop en Moed komen aan de orde. Het levensverhaal is herkenbaar voor jong en oud en is aangrijpend, maar geeft ook troost. Voor iedereen die van het leven houdt is het verhaal van Arthur Japin wonderschoon en avontuurlijk.

De prachtige illustraties van Martijn van der Linden brengen de honden Trip, Kellie en Basso tot leven en nemen je mee naar een wereld vol modderpoten en kwispels, maar vooral veel liefde.

Over Arthur Japin

Arthur Japin behoort al vijfentwintig jaar tot de belangrijkste Nederlandse auteurs. Van zijn romans werden in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Zijn vertaling van De jongen, de mol, de vos en het paard bleek hét verkoopsucces van het afgelopen jaar, met meer dan 200.000 verkochte exemplaren.

Martijn van der Linden

Martijn van der Linden is een veelgevraagd illustrator. Zijn werk is o.a. bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs en het Gouden Penseel.