Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Nieuw boek van Jamie Oliver: Jamie’s super food voor elke dag

Op 6 oktober verscheen het nieuwe boek van Jamie Oliver: Jamie’s super food voor elke dag. Recepten voor een healthier en happier leven. De recepten zijn simpel, smaakvol, voedzaam en heel toegankelijk. Geprobeerd én gefotografeerd door Jamie zelf.

jamie-oliver-jamies-super-food-voor-elke-dag

Het afgelopen jaar, voorafgaand aan zijn veertigste verjaardag, is Jamie aan een heel persoonlijke reis begonnen, op zoek naar zijn relatie met voeding en zijn lichaam. Hij ontdekte opnieuw hoe hij zijn ‘motor’ zo efficiënt mogelijk kan laten draaien. Geleidelijk aan wijzigde hij een aantal dingen in zijn voedingspatroon en lifestyle, en zag hij een grote verandering in zijn eigen gezondheid en welzijn. Wat hij geleerd heeft wil Jamie graag delen met het publiek.

 

 

 

 

 

Bestel nu

Gezond kookboek voor elke dag

Zijn nieuwe boek, Jamie’s super food voor elke dag, bevat recepten voor 30 ontbijtjes, 30 lunches en 30 avondmaaltijden, en frisse en originele ideeën voor gezonde snacks en drankjes. De recepten zijn simpel, smaakvol en voedzaam maar ook heel toegankelijk. Dit is een gezond kookboek voor elke dag, dat je kunt gebruiken als handleiding voor een fundamentele verandering van je eetpatroon. Maar het kan ook simpelweg dienen als inspiratiebron voor gezonde maaltijden.

 

‘Sluit dit boek in je armen, geniet ervan, gebruik het zo vaak je wilt en kook eruit voor je familie en vrienden, maar wat ik het meest hoop, is dat het je nieuwsgierigheid wekt en je interesse aanwakkert om de juiste voedselkeuzes te maken die bij jou passen.’

Gratis inkijkexemplaar Jamie’s super food voor elke dag

Bekijk hieronder alvast wat pagina’s uit het boek.

Over Jamie Oliver

De Engelse chef-kok Jamie Oliver is een fenomeen in de kookwereld en hij is één van ’s werelds meest geliefde televisiepersoonlijkheden. Hij heeft wereldwijd mensen geïnspireerd om meer plezier te hebben in het koken en wil nu met zijn Food Revolution mensen ook bewust maken van wat ze eten.