Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Niet alles is te koop’ van Michael Sandel: Boek van de Maand april

Op 12 april is hij in Nederland en eregast tijdens de Filosofie Nacht: Harvard-filosoof Michael Sandel. In de maand april, de Maand van de Filosofie, is zijn boek Niet alles is te koop (Uitgeverij Ten Have) met korting verkrijgbaar. Gedurende de hele maand april besteedt VBK aandacht aan het boek op Twitter, LinkedIn, Facebook en Boekenwereld.com.

michael-sandel-niet-alles-is-te-koopOver de Filosofie Nacht

Sandels boek Niet alles is te koop sluit naadloos aan bij het thema van de Filosofie Nacht (‘Schuld en boete’), op 12 april in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Vanaf 20.00 uur geeft Sandel daar een interactief college over zijn boek voor een publiek van ruim 800 mensen.

Over Niet alles is te koop

Mag een verzekeraar iemand die te zwaar is met een bonus stimuleren om af te vallen? Kun je in geld uitdrukken hoeveel een mensenleven het milieu belast?

In Niet alles is te koop laat Michael Sandel zien dat de markt is doorgedrongen in zorg, opvoeding, overheid, kunst en sport, en zelfs in het gezinsleven en persoonlijke relaties. Je kunt je afvragen of er niet iets mis is met zo’n wereld. Sandel ontketent een debat dat tot nu toe ontbreekt in dit marktgestuurde tijdperk.

Bestel nu

 

Korting Niet alles is te koop

VBK-uitgeverijen Ten Have, Kosmos, Ambo, Atlas Contact en Veen Media hebben speciaal voor de Maand van de Filosofie hun sterkste recente titels op het gebied van filosofie gebundeld in de folder De beste filosofieboeken.

In de folder staat een kortingsbon, waarmee Niet alles is te koop tijdens de Maand met € 2 korting verkrijgbaar is (van € 19,95 voor € 17,95) in de boekhandel. Ook op Boekenwereld.com en Filosofie.nl bestelt u het boek met korting.

Pers

Over Niet alles is te koop in de media:

  • Niet alles is te koop geeft volop stof tot nadenken. Een belangrijk boek dat overtuigt in zijn stellingname tegen ongebreidelde marktwerking.’ – Trouw
  • ‘Sandel is een vriendelijke criticus; hij vraagt ons slechts onze ogen te openen… Toch maakt Niet alles is te koop duidelijk dat de moraal van de markt een vlijmscherpe wig is, die begint met het betalen voor voordringen en eindigt met wedden op iemands dood. Dat is een zorgelijke ontwikkeling.’ – The Wall Street Journal