Nieuwsberichten 25 augustus. 2017

Minder focus, meer effect van Srini Pillay Boek van de Maand september

Meer creativiteit, succes en plezier in je leven? Laat je gedachten regelmatig de vrije loop, dagdroom, rommel wat aan en laat de boel eens de boel. Dan ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën, minder stress en meer oog voor anderen. Lees er meer over in Minder focus, meer effect van Srini Pillay, in september 2017 Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

In september bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Minder focus, meer effect

Minder focus, meer effect van Srini Pillay is het tegengeluid over focus en discipline. Focus is de norm. Maar door alleen te focussen raken de echt belangrijke dingen op de achtergrond. Beslissingen nemen wordt moeilijk, je vervreemdt van jezelf en anderen, en emotionele uitputting ligt op de loer.

Minder focus, meer effect biedt een verrassende uitweg: laat je gedachten regelmatig de vrije loop, dagdroom, rommel wat aan en laat de boel eens de boel. Dan ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën, minder stress en meer oog voor anderen.

 

Srini Pillay - Minder focus, meer effect

 
In deze video vertelt Srini Pillay meer over zijn boek.

De pers over Minder focus, meer effect

  • **** NRC Handelsblad (augustus 2017)
  • ‘Praktisch en onmisbaar!’- Tony Crabbe
  • Onze obsessie met focussen en resultaatgericht zijn heeft grote beperkingen. In Minder focus, meer effect wordt dit glashelder beschreven. Het boek is een verademing die meer balans en vitaliteit brengt in zowel organisaties als in je persoonlijke leven. – Daniel Ofman, auteur van Bezieling en kwaliteit in organisaties (meer dan 100.000 exemplaren verkocht)

Gratis inkijkexemplaar


Evenementen

Srini Pillay in het echt zien?