Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Miljoenste dwarsligger verkocht

In september 2009 werd de dwarsligger® gelanceerd. Al snel wist dit nieuwe boekconcept zijn plek te veroveren en, ondanks de moeilijke tijden, te behouden. Inmiddels zijn er meer dan 200 titels in dwarsligger® verschenen, is meer dan een kwart van de Nederlanders bekend met het concept en is deze week het miljoenste exemplaar verkocht.

 

Op 9 januari ontving Mylou Frencken (cabaretière, zangeres en columniste) uit handen van Boekverkoper van het Jaar Daan van der Valk het miljoenste exemplaar bij H. de Vries Boeken in Haarlem.

Thriller met korting

Deze mijlpaal kon niet worden bereikt zonder de inzet en het enthousiasme van de boekverkopers en lezers. Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren, wordt de hele maand februari de briljante thriller Voor ik ga slapen van SJ Watson in prijs verlaagd naar € 7,50.

H. de Vries Boeken

H. de Vries Boeken presenteert een zeer breed assortiment aan dwarsliggers® in een vaste kastruimte. Deze prominente presentatie toont de diversiteit aan titels en komt de verkoop ten goede. Bedrijfsleider Daan van der Valk werd in 2012 verkozen tot Boekverkoper van het Jaar.

Dwarsligger

Dwarsligger® werd meerdere malen onderscheiden, onder andere met de NIMA Marketing Excellence Award en de Accenture Innovation Award. De dwarsligger® is een initiatief van Jongbloed – drukker en uitgever van hoogwaardige bijbels – en VBK Uitgeversgroep, marktleider op de algemene boekenmarkt. Op het dwarsliggerconcept is wereldwijd patent verkregen.