Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood Boek van de Maand maart

De Nederlandse Miriam Lancewood woont sinds 2010 met haar man Peter in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In haar biografie Mijn leven in de wildernis vertelt ze waarom dit geïsoleerde leven voor haar aantrekkelijker is dan het leven dat zij vroeger leidde. Een inspirerend verhaal over keuzes, durf en geluk. Mijn leven in de wildernis is in maart 2017 Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

In maart bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Mijn leven in de wildernis

Mijn leven in de wildernis, Miriam Lancewood

 

Bestel nu

In Mijn leven in de wildernis vertelt de Nederlandse Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In 2010 verruilde ze de Achterhoek voor een leven ver van de bewoonde wereld. Samen met haar man Peter leeft ze zonder enige vorm van luxe een geïsoleerd leven in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

 

In het televisieprogramma Floortje naar het einde van de wereld zocht Floortje Dessing het echtpaar op. Een inspirerend verhaal over durf, keuzes en geluk.

Gratis inkijkexemplaar Mijn leven in de wildernis

Miriam Lancewood bij RTL Late Night

Op 28 februari was Miriam Lancewood te gast bij RTL Late Night om met Humberto Tan te praten over haar boek.