Nieuwsberichten 9 oktober. 2020

Man man man, het boek Boek van de Maand oktober

Na de prijswinnende podcast is er op 27 oktober van Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström: 'Man man man, het boek'. Over alles waar mannen zich mee bezighouden. Het boek is Boek van de Maand op Boekenwereld: bestel je hem in oktober, dan betaal je geen verzendkosten.

Lees meer over het Boek van de Maand en/of bestel Man man man, het boek op Boekenwereld.

Over Man man man, het boek

In Man man man, het boek vertellen Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström – bekend van de podcast Man man man – je alles wat je altijd al wilde weten over mannen maar nooit durfde vragen.

Net zoals de podcast bevat dit boek openhartige gesprekken over mannelijkheid. Het biedt een kwetsbare en grappige inkijk in hoe De Moderne Man zichzelf tegenwoordig ziet, en hoe ‘mannelijk’ hij denkt over een hele reeks aan onderwerpen. Daarnaast bevat het boek enkele langere persoonlijke verhalen, waarin de auteurs ‘geen gêne hebben om over emoties te praten of te tonen wie ze echt zijn’.

Man man man is met maandelijks meer dan een half miljoen streams een van de meest beluisterde podcasts in Nederland. De theatervoorstellingen die voortkwamen uit de podcast lokten duizenden mensen naar de zalen. Man man man, het boek is de volgende stap in hun succesverhaal.

De pers over het boek

  • ‘Dit is een fenomeen, het is niet anders te omschrijven!’ Eva Jinek
  • ‘Hun onderlinge gesprekken, steeds over een ander thema, zitten vol bijzondere momenten. De sleutel naar het succes is hun openhartigheid.’ **** de Volkskrant