Nieuwsberichten 29 maart. 2019

Luitingh-Sijthoff introduceert training Nooit meer te druk

Uitgeverij Luitingh Sijthoff, Mind Work Productions en bedrijfspsycholoog Tony Crabbe komen dit voorjaar met een nieuw initiatief: een trainingsprogramma gebaseerd op het boek Nooit meer te druk van Tony Crabbe.

De Nederlandse vertaling van Nooit meer te druk verscheen in 2016. Sindsdien zijn er ruim 120.000 exemplaren verkocht. Het blijft een urgent boek in onze maatschappij waarin veel mensen het lastig vinden om om te gaan met alles wat er dagelijks op hen afkomt.

‘Busyness is the new normal; and it is dumb and destructive. The world is increasingly waking up to the toxic effect of endless, racing and mindless productivity. The question facing us now is simple: how do we change? How do we reframe our unquestioned work values? How do we reconstruct our daily habits? How do we move beyond busyness, in our work and in our families? This programme is designed to do just that: help you to change.’ Aldus Tony Crabbe.

‘Voor ons is het een unieke kans om samen te werken met een thought leader als Tony Crabbe. Hij zit met zijn thema op de huid van de tijd: wij zien dagelijks dat professionals zowel thuis als op het werk grote druk ervaren door alles wat op hen afkomt. Om samen met Tony een manier te vinden om beklijvende antwoorden te vinden op de vragen van deze professionals is enorm inspirerend!’ Johan Veneman, directeur Mind Work Productions.

‘Toen Johan Veneman van Mind Work Productions ons benaderde met het idee om een training te ontwikkelen naar aanleiding van Nooit meer te druk, hebben wij beide partijen met elkaar in contact gebracht. Crabbe en MWP delen het enthousiasme en kennis over dit onderwerp en hebben een geweldige training ontwikkeld, die ook bijdraagt aan de wens van Crabbe om een blijvende impact te kunnen geven in het leven van mensen,’ vertelt Febe van der Wardt, directeur bij Luitingh-Sijthoff.

Over de training

De vierdaagse training Nooit meer te druk is een aanvulling op het boek en geeft nog meer inzichten, relevante tools en een gepersonaliseerd plan dat toegepast kan worden op het individuele leven van de deelnemer. Door middel van ervaringen leert de deelnemer daadwerkelijk duurzame veranderingen te realiseren.

Het programma bestaat uit een intakegesprek, vier trainingsdagen, tussentijdse huiswerkopdrachten en vlogs van Tony Crabbe. Tijdens het programma worden de deelnemers begeleid door change agents van Mind Works Productions. De voertaal is Nederlands, met uitzondering van de onderdelen waarin Crabbe aanwezig is. De eerste cursus begint op 14 mei a.s. in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.nooitmeertedruk.com.