Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Killerbody Dieet’ van Fajah Lourens op 1 in bestsellerlijst

Op 21 april presenteerde Fajah Lourens haar boek Killerbody Dieet, met daarin alles wat je moet weten om de eerste stappen te zetten om jouw eigen killerbody te vormen én te behouden. De eerste druk was al op de eerste dag van de uitlevering uitverkocht; op dinsdag 26 april kwam het boek binnen op de eerste plek in De Bestseller60.

killerbody-dieet-fajah-lourensFajah lanceerde haar boek in de W Lounge van het W Hotel in hartje Amsterdam. In aanwezigheid van veel pers, BN’ers, vrienden en familie overhandigde zij het eerste exemplaar aan haar manager. Hij was een van de eerste personen die Fajah coachte om af te vallen en gezonder te gaan leven.

Killerbody Dieet

Killerbody Dieet is een simpele vertaling van alle moeilijke stof die rondzwerft over gezond afvallen en trainen. Gemaakt met behulp van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen.

Gratis inkijkexemplaar Killerbody Dieet

Over Fajah Lourens

Fajah Lourens is actrice, DJ en in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding. Haar platform Mykillerbodymotivation heeft honderdduizenden volgers en dat maakt haar de absolute koningin van de Nederlandse fitgirls.