Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Je bent geweldig van Jill Mansell Boek van de Maand juli

Op zoek naar lekkere boeken voor op vakantie? Dan mag de nieuwste roman van Jill Mansell niet ontbreken in je koffer. Je bent geweldig is haar 25ste roman, zit boordevol romantiek en humor en heeft een uiteraard een happy end. Het boek staat in de maand juli in de spotlights bij VBK en op Boekenwereld.com.

Wil je Je bent geweldig bestellen? In de maand juli bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Je bent geweldig

Jill Mansell Je bent geweldigHallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.

 

Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.

 

Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat.

 

Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

 

 

Bestel nu

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgoodromans, altijd met humor en romantiek.