Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Jamie in 15 minuten’ verschenen

De nieuwe Jamie Oliver is verschenen. Overheerlijk, bewust en supersnel eten – dat is Jamie in 15 minuten. Meer dan 100 recepten met één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak op je bord. Als altijd zijn Jamie’s recepten lekker en eenvoudig, en nu ook nog supersnel.

Liefst wil je zelf vers en gezond koken, maar je hebt weinig tijd – wie worstelt er niet dagelijks met dit probleem? Na het succes van Jamie in 30 minuten, waarmee je binnen een half uur drie gangen op tafel kunt toveren, gaat Jamie nu met 15 minuten nóg verder. Voor eens en voor altijd bewijst hij dat je een heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier kunt bereiden.

 

Van klassieke kip, steak en pastaschotels tot Aziatisch street food, briljante Marokkaanse gerechten, megagrote salades – Jamie heeft wereldwijd inspiratie gezocht voor snelle, heerlijke gerechten. En handig: bij elk recept staat het aantal calorieën vermeld. Razendsnel koken, superlang genieten!

 

Lees meer over Jamie in 15 minuten op de site van Kosmos Uitgevers. Dit boek in uw kerstpakket of als relatiegeschenk? Een speciale editie voor uw klanten? Samen verkopen? Neem contact op met onze accountmanagers.