Nieuwsberichten 4 december. 2018

Inspiratiekalender 2019 Boek van de Maand december

Iedere dag iets nieuws leren? De Inspiratiekalender 2019 biedt een jaar lang inzichten, tijdloze wijsheden, opmerkelijke wetenswaardigheden, praktische oefeningen en breed toepasbare tips van onder andere Daniel Goleman, Stephen Covey, Brené Brown, Daniel Pink, Noreena Hertz en Carmine Gallo. Dit perfecte cadeautje, voor jezelf of om weg te geven tijdens de feestdagen, bestel je de hele maand december zonder verzendkosten op onze website Boekenwereld.

In december bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Inspiratiekalender 2019

De Inspiratiekalender 2019 biedt een jaar lang inzichten en tips van onder andere Daniel Goleman, Stephen Covey, Brené Brown, Daniel Pink, Noreena Hertz en Carmine Gallo.

Met behulp van deze kalender – vol met de nieuwste inzichten, tijdloze wijsheden, opmerkelijke wetenswaardigheden, praktische oefeningen en breed toepasbare tips – leer je iedere dag iets nieuws. Dat levert meer op dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat altruïsme ons gelukkiger en gezonder maakt? En dat je vermogen om te leren je belangrijkste vaardigheid is en dat je dit kunt trainen? Dit en nog veel meer komt voorbij in de Inspiratiekalender 2019. Goed in te passen in zelfs de drukste agenda’s en een waardevolle toevoeging voor iedere dag.