Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Het leven van een Loser – Flutvakantie’ Boek van de Maand mei

Op 2 juni 2015 verscheen deel 9 in de serie Het leven van een Loser: Het leven van een Loser – Flutvakantie. Het boek staat in de maand mei in de spotlights bij VBK en op Boekenwereld.com.

Wil je Het leven van een Loser – Flutvakantie bestellen? In de maand mei 2015 bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Het leven van een Loser – Flutvakantie

kinney-loser-flutvakantieHet leven van een Loser – Flutvakantie is deel 9 in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Supergrappig, je lacht je kaken krom.

Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig! Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op en het wordt een flinke chaos. Wat een heerlijke vakantie had moeten worden, verandert in een ramp die Bram Botermans NOOIT zal vergeten …

Leesexemplaar Het leven van een Loser – Flutvakantie

Leespremière Het leven van een Loser – Flutvakantie

Op woensdag 27 mei 2015 vindt er een speciale leespremière plaats bij Down Under in Nieuwegein. Honderd Loserfans krijgen daar de kans om het nieuwste deel van Het leven van een Loser als allereerste in Nederland te lezen, dus vóórdat het boek in de winkel ligt. Daarnaast mogen ze het boek ook nog eens mee naar huis nemen.

Meedoen? Maak een foto met het thema Flutvakantie en stuur je inzending voor 12 mei aan loserleespremiere@bruna.nl. Verkleed je, trek een gekke bek en laat ons zien hoe een echte loser eruitziet tijdens een (flut)vakantie. Mail ons ook waarom je aanwezig wilt zijn op deze bijzondere middag. Wie weet sta jij straks als VIP op de rode loper van de leespremière!

Meedoen kan tot en met 11 mei 2015. De winnaars krijgen vervolgens bericht.